Skip links

چند نکته در مورد کباب

وقتی سیخ های کباب را روی آتش گذاشتید ابتدا خوب باد بزنید تا زغال کاملاً قرمز شود و کباب ها خود را بگیرند و به حال خود بپزد وقتی به یک طرف کباب پخته سیخ ها را برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد

هنگام کباب کردن گوشت روی آن مقداری کره بمالید و در حین پختن کباب ها را مرتب روی هم فشار دهید قبل از کباب کردن گوشت را در آب به پیاز بخوابانید یا می توانید با کمی سرکه و روغن زیتون را نرم کنید

هیچ وقت نمک را قبل از کباب کردن به گوشت اضافه نکنید زیرا باعث سفت شدن کباب میشود نمک را آخر اضافه کنید قبل از کباب کردن آبگوشت را حتماً بگیرید تا روی آتش گرفتن شود

وقتی می‌خواهی گوش را با گوشت کوب یا کادر نرم کنید روی گوشت کمی آرد بپاشید یا گوش را درون پلاستیک گذاشته و روی آنرا گوشت کوب بزنید تا آب گوش از آن خارج نشود

[تعداد: ۱   میانگین: ۵/۵]

یک پیام بگذارید